Libanees restaurant Habibi

Door een erkend leerbedrijf te worden is er meer invloed en controle op nieuwe medewerkers, zodat zij op de beste manier ingezet kunnen worden.

Restaurant Habibi is in 2018 begonnen in Enschede en maakt iedere dag nog met trots de gerechten uit de Arabische keuken. De Arabische koks weten precies hoe zij de gerechten heerlijk kunnen bereiden. De gebruikte recepten zijn eeuwenoud en worden met genegenheid en liefde behandeld. De Arabische cultuur gaat ze aan het hart en dat merk je in het eten. De verfijning van de Arabische keuken zal u een heerlijk avondje bezorgen; daar staan zij voor.

Voor welk probleem of vraag werd Bewustmakers ingeschakeld?

Restaurant Habibi was al een goed lopende zaak maar ze hadden problemen met het vinden en behouden van personeel. Het verloop van personeel was hoog, personeel kwam wel binnen maar gingen ook vrij snel weer. De koks werkten als eigen baas in de keuken en het bedieningspersoneel was meer bezig met het schoonhouden van het restaurant dan met de wensen van de klant. De klant kreeg dus niet de aandacht die nodig was.

Libanees restaurant Habibi

Onze talenten zijn het fundament van onze organisatie en wij zijn Bewustmakers dankbaar dat zij ons tot dit inzicht hebben laten komen.

Libanees restaurant Habibi

Met welke oplossingen kwam Bewustmakers?

Er is besloten dat het in de werving en het aansturen van personeel anders moest. Bewustmakers heeft zich bezig gehouden met het houden van CVI gesprekken met het personeel. Hier kwam uit voort over welke kernwaarden en kwaliteiten de personeelsleden beschikken. 

Met deze informatie in het achterhoofd zijn de taken en rollen binnen het team herverdeeld. Ook is er van het bedrijf een erkend leerbedrijf gemaakt met als doel junior medewerkers aan te trekken en te ontwikkelen. Deze nieuwe medewerkers ontwikkelen hierdoor op een manier die voor de medewerker en de onderneming van toegevoegde waarde is.

Hoe is de situatie veranderd?

Door het voeren van de CVI gesprekken en het herverdelen van de rollen binnen het team is er een duidelijkere structuur aanwezig binnen het bedrijf. Voor iedereen is nu duidelijk wat er van hem of haar verwacht wordt. 

Doordat het bedrijf nu een erkend leerbedrijf is hebben zij meer invloed en controle op nieuwe medewerkers die aangenomen worden, zodat zij op de beste manier ingezet kunnen worden. Het uiteindelijke resultaat is dat alle medewerkers een prettigere werkomgeving ervaren en dat de klant de aandacht krijgt die nodig is. Dit is ook terug te zien aan de google-review score van 4.5 die het restaurant nu heeft.

Met Bewustmakers kies je voor…

Oplossingsgerichte aanpak/methodiek

Bij Bewustmakers gaan wij altijd aan de slag met als doel een oplossing te vinden voor de probleemvragen van onze klanten. Dit doen wij altijd zo eerlijk en transparant mogelijk, zodat geïnformeerde beslissingen gemaakt kunnen worden.

Ervaren en diverse professionals

Naast dat onze professionals een berg aan ervaring met zich meebrengen geloven wij ook sterk in de toegevoegde waarde van een divers en dynamisch team.

Groot netwerk van partners

Wij werken samen met een groot netwerk van partners, zodat wij binnen ons netwerk altijd een antwoord kunnen leveren voor vraagstukken die jij als ondernemer of onderneming hebt.

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar.

Heb jij een vraagstuk waar je graag hulp bij zou willen hebben? Neem dan gerust contact op met ons!

We horen graag van je!

info@bewustmakers.nl053 851 1395

Neem contact op

© 2022 Bewustmakers

Algemene voorwaarden | Privacy & Security | Cookies